ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Μαυρίας προ Παπουλή

Η σύνδεση με Ρομπέρζ και Ενσούε

Newsroom 24sports

Η είδηση για συμφωνία του Μαυρία με τον Απόλλωνα βγήκε από την Ελλάδα και μάλιστα στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο διεθνής άσος έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους». 

Ο Ελλαδίτης άσος, δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει εδώ και καιρό τον Απόλλωνα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει για διάφορους λόγους. Κάτι που φαίνεται να προχωρά τώρα, καθώς όλες οι πληροφορίες συντείνουν ότι ο Μαυρίας θα είναι κάτοικος Λεμεσού για τα επόμενα χρόνια.  

Αρκετός κόσμος μπορεί να εκλάβει την κίνηση του Απόλλωνα για Μαυρία, ως μία απάντηση των «κυανόλευκων» προς την Ομόνοια για τον Φώτη Παπουλή. Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά το φλερτ με τον Ελλαδίτη χρονολογείται.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό αυτού του φλερτ ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2019, όταν έφυγε από τους «πράσινους» ο Αναστασίου. Τότε, ο Λάρκου ήθελε να απαλλαγεί από τα συμβόλαια τόσο του Μαυρία, όσο και του Κολοβού, με αποτέλεσμα να έψαχνε ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ο Απόλλωνας μπήκε στην εξίσωση, λόγω και του ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Ρομπέρζ. Έπαιζε τότε το σενάριο ανταλλαγής του Γάλλου αμυντικού, με ένα εκ των δύο, ωστόσο η άρνηση του «Ρόμπι» να μετακομίσει Λευκωσία έφερε το οριστικό ναυάγιο.

Αργότερα, οι «κυανόλευκοι» είχαν προχωρήσει στην απόκτηση του Ενσούε, με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά η περίπτωση του Μαυρία, καθώς είναι παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση και ενώ στην ομάδα υπάρχει και ο Πέδρο.

Το φλερτ όμως αναθερμάνθηκε τον περασμένο Χειμώνα, όπου ο Ελλαδίτης είχε παραγκωνιστεί από τον Μπεργκ και στον Απόλλωνα δεν υπήρχε ο Ενσούε, αλλά και ο Πέδρο… πάτησε τα 35.

Παρόλο που δεν αγωνιζόταν στην Ομόνοια, η περίπτωση του είχε αρκετές δυσκολίες, καθώς είναι το συμβόλαιο στην μέση. Εάν έμενε ελεύθερος από τους πράσινους, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Όμως, στον Απόλλωνα δεν παράτησαν την περίπτωση του και όπως έπραξαν με τον Ντιγκινί, φαίνεται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον Ελλαδίτη, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει την «κυανόλευκη» φανέλα με τον Θεό στο στήθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση