ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Με οδηγό το 2018 αλλά...

Η αβεβαιότητα θέλει… αυτοσυγκράτηση

Newsroom 24sports

Η προσπάθεια για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ στον Απόλλωνα συνεχίζεται, με τις περιπτώσεις των Νσούε και Μπένσιοπ να μένει να ξεκαθαρίσουν ώστε αυτό το κεφάλαιο να πάει στο αρχείο. Παράλληλα, γίνονται και οι κινήσεις ενίσχυσης ώστε το επόμενο ρόστερ να μπορεί να διεκδικήσει πράγματα σε Κύπρο και Ευρώπη.

Θα το παλέψουν με παραπάνω φιλικά, χρονικά μεγαλύτερη περίοδο προετοιμασίας και θεωρητικά περισσότερες λύσεις στο ρόστερ αν και με μειωμένο προϋπολογισμό.

Οι, ανεπίσημες, πληροφορίες από την UEFA λένε πως θα παίξουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η προετοιμασία προσαρμόζεται σε αυτό. Το θέμα όμως είναι σε τι ευρωπαϊκή πορεία μπορείς να ποντάρεις.

Ακόμα και στις 18 Ιουνίου που αναμένουμε τις ανακοινώσεις για το πότε και το πώς, ιδέα δε θα έχουν για το επίπεδο δυσκολίας που τους περιμένει. Πέρσι έγινε αντιληπτό πως ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε, πόσο μάλλον φέτος που υπάρχουν και παράξενες συνθήκες. Τα περισσότερα πρωταθλήματα είναι ή θα είναι σε εξέλιξη και δεν υπάρχει χώρα που να μη δίνει ομάδα στο δεύτερο προκριματικό. Ο πρώτος δεν είναι υπό συζήτηση, οι «κυανόλευκοι» θα είναι μεγάλο φαβορί. Μετά όμως τι γίνεται; Από όσα πρωταθλήματα τελειώνουν Φθινόπωρο ή διακόπηκαν πρόωρα, υπάρχουν έξι ομάδες με ψηλότερη βαθμολογία από τον Απόλλωνα στο δεύτερο προκριματικό. Αν γίνει κάποια στιγμή το λιγκ καπ Γαλλίας και το πάρει η Λιόν, πάμε σε εφτά.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αφού και οι παίκτες που είναι να έρθουν από το εξωτερικό για να ενισχύσουν την ομάδα παλεύουν με τις πρώην ομάδες τους στις λίγκες που συνεχίζονται. Θα το παλέψουν με παραπάνω φιλικά, χρονικά μεγαλύτερη περίοδο προετοιμασίας και θεωρητικά περισσότερες λύσεις στο ρόστερ αν και με μειωμένο προϋπολογισμό.

Το 2018 ήταν η μοναδική φορά που ξεκίνησαν από τον πρώτο προκριματικό και κατάφεραν να μπουν ομίλους. Οι δυσκολίες ήταν τεράστιες και τότε, μόνο που αφορούσαν την ίδια την ομάδα ενώ τώρα τον πλανήτη ολόκληρο. Το λες και παρήγορο αλλά δεν είναι για μεγαλεπήβολα σχέδια το 2020 και στη Λεμεσό το έχουν αντιληφθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση