ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Μελετά μοντέλο εκτελεστικού προέδρου

Αν καταλήξει, τότε θα πάμε σε ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της ποδοσφαιρικής εταιρείας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τις τελευταίες μέρες έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι ο Νίκος Κίρζης ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ποδοσφαιρική εταιρεία των «κυανόλευκων», όπου είναι μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης ουσιαστικά, καθώς κατέχει πάνω από το 50% των μετοχών.

Την Παρασκευή αποκαλύψαμε ότι ο Απόλλωνας επιστρέφει στο μοντέλο του διευθυντή ποδοσφαίρου, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για την λειτουργία της ομάδας. Δεν θα έχει μόνο την ευθύνη για την στελέχωση της ομάδα, αλλά θα κάνει κουμάντο στο Κολόσσι. 

Η πιο μεγάλη τομή που γυροφέρνει στο μυαλό του είναι να αποχωρήσει από την προεδρία, αλλά όχι από τα κοινά της ομάδας

Η πιο μεγάλη τομή που γυροφέρνει στο μυαλό του είναι να αποχωρήσει από την προεδρία, αλλά όχι από τα κοινά της ομάδας. Αυτό που μελετά ο Νίκος Κίρζης είναι η ομάδα να λειτουργεί με το μοντέλο του εκτελεστικού προέδρου και αυτός να επιβλέπει σαν μεγαλομέτοχος-ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε είχε επαφές με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το ρόλο, αλλά δεν καταφέραμε να μάθουμε εάν έχει καταλήξει κάπου.

Το σίγουρο είναι ότι σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει ριζικά το μοντέλο λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας και μία από τις λύσεις που μελετά είναι αυτή του εκτελεστικού προέδρου.

Ακριβώς πως θα λειτουργεί αυτό το μοντέλο δεν το γνωρίζουμε αυτή την στιγμή. Φαντάζομαι θα ενημερώσει τον κόσμο ο Νίκος Κίρζης μέσα από την δημοσιογραφική διάσκεψη που έχει εξαγγείλει η ποδοσφαιρική εταιρεία.

Να σημειώσουμε ότι αρκετές ομάδες του εξωτερικού λειτουργούν με αυτό το μοντέλο, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ κλπ. Βασικά, οι ομάδες που έχουν ξένο ιδιοκτήτη και προσλαμβάνουν κάποιο ο οποίος θα μπορεί να ασχολείται καθημερινά με την εταιρεία.

Πάντως, εάν ο Νίκος Κίρζης καταλήξει σε ένα τέτοιο μοντέλο, τότε θα πρόκειται για ριζική αλλαγή στα διοικητικά του Απόλλωνα και κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση