ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Μία αλλιώτικη πρεμιέρα

Η πιθανή ενδεκάδα του Τσόρνιγκερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο νέος Απόλλωνας του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στις 20:00 την Ζίλινα στο ΑΕΚ Αρένα και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σίγουρα, η ομάδα της Λεμεσού δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε να βρίσκεται για αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό το γεγονός δεν αλλάζει καθόλου τον στόχο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γερμανός τεχνικός, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην προετοιμασία, τα μόλις δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, τις σημαντικές απουσίες που έχει σήμερα, θεωρεί ότι ο Απόλλωνας μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι μία αλλιώτικη πρεμιέρα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, διότι με τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, δεν υπάρχουν οι παίκτες που έφεραν τις επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αν εξαιρέσουμε τους Χάμπο, Πίττα και Μάρκοβιτς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπορούν να βοηθήσουν σήμερα οι Ρομπέρζ, Γκεριέ και Μαυρίας, που είναι τραυματίες. Ενώ, πάρα το γεγονός ότι έχουν δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ, Γιάνκα και Ίλιεφ θα είναι έτοιμοι για τον επαναληπτικό.

Το ευχάριστο είναι ότι ξεπέρασαν το προβλήμά τους οι Νταμπό, Κολ και Κατελάρης, αλλά δεν είναι δεδομένη η παρουσία τους στην ενδεκάδα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αναμένεται να παρατάξει τον Απόλλωνα με το αγαπημένο του 4-4-2. Στο τέρμα θα δούμε τον Γιοβάνοβιτς. Δεξιά στην άμυνα Φιλιώτη και αριστερά ο Χαμάς. Στο κέντρο της άμυνας είναι ο Νασιμέντο και ένας εκ των Κατελάρη ή Μαλεκκίδη.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Χάμπος ο ανασταλτικός μέσος του ρόμβου, δεξιά ο Ντένιτς και αριστερά Κολ ή Μάρκοβιτς. Στην κορυφή του ρόμβου θα είναι ο Ζράντι. Στην επίθεση θα είναι σίγουρα ο Πίττας και ένας εκ των Νταμπό ή τον Ψύχα. Παίζει και σενάριο να δούμε ακόμα και τον Κολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση