ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ο Αγκίρε στο «μικροσκόπιο»

Τα υπέρ και τα κατά του νέου αποκτήματος της ομάδας της Λεμεσού

Newsroom 24sports

Ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα τις τελευταίες μέρες είναι έντονος και συνεχής, με τις πρώτες ανακοινώσεις για προσθήκες ποδοσφαιριστών να αναμένονται πολύ σύντομα.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει κάνει δικό της από χθες τον Ισπανό αριστερό εξτρέμ Ντιέγκο Αγκίρε, ο οποίος αγωνίζεται στην Ρεάλ Σαραγόσα την σεζόν που διανύουμε. Ο Αγκίρε έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην αριστερή πλευρά. Η κύρια του θέση είναι αυτή του εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο ως μέσος, όσο και ως ακραίος οπισθοφύλακας. Αυτό το στοιχείο δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό του Απόλλωνα να του δίνει τις απαιτούμενες λύσεις, όσο το δυνατό περισσότερο.

Κύριο του προσόν είναι η ταχύτητα και η εμπειρία που διαθέτει. Μειονέκτημα του είναι ότι δεν σκοράρει και πολλά γκολ, αν και αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός. Σε Τολέδο, Οβιέδο, Ράγιο Βαγιεκάνο και Σαραγόσα σε προηγούμενες σεζόν έχει σκοράρει μόνο 11 γκολ στο σύνολο. Είναι ένα στοιχείο που καλείται να το βελτιώσει πολύ σύντομα με την κάθοδό του στη Λεμεσό.

Συμπερασματικά, ο Απόλλωνας φαίνεται πως αποκτά έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία και ποιότητα, ο οποίος φαίνεται ικανός να βοηθήσει στην όλη προσπάθεια. Το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος είναι ο «καθρέφτης» για όλους και ο Αγκίρε θα κριθεί και αυτός εκεί από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση