ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ο Καρ ευκολύνει τον Σοφρώνη

Τελειωμένοι από την ομάδα οι δύο παραβάτες

Ο Απόλλωνας, μέσω του Φανούριου Κωνσταντίνου ανέφερε ότι Καρ και Μπιντά θα βρίσκονται εκτός ομάδας, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσαν.

Μάλιστα, τόνισαν ότι σε θέματα πειθαρχίας θα είναι αμείλικτοι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να τονίζει ότι πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα που υπηρετούμε.

Η πληροφόρηση που έχουμε αυτή την στιγμή είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Απόλλωνα, καθώς στα συμβόλαια που υπέγραψαν υπάρχει ειδικός όρος αποδέσμευσης, σε περίπτωση που υποπέσουν σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Αναμένουμε πλέον την επίσημη ενημέρωση για την συγκεκριμένη εξέλιξη, που ευκολύνει τον Σοφρόνη θα λέγαμε στην απόφαση για τον παίκτη που θα αποχωρήσει για να έρθει ο επιθετικός που ψάχνει.

Βέβαια, πέραν από τον επιθετικό, ο Απόλλωνας θα κινηθεί και για την απόκτηση επιτελικού μέσου, καθώς ο Κύπριος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Να σημειώσουμε ότι μόνο ο Καρ είναι γραμμένος στον α’ κατάλογο, σε αντίθεση με τον Μπιντά που είναι κάτω των 22 χρόνων.

Λέμε ευκολύνει τον Σωφρόνη, καθώς μπορεί ο Καρ να μην έχει προσφέρει ακόμα και να μην πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά ήταν δική του επιλογή και λογικά θα τον υπολόγιζε για την συνέχεια.

Όπως και να ‘χει, αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με το θέμα ενίσχυσης.

Από ‘κει και πέρα, ο Απόλλωνας δίνει σήμερα παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη, όπου στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αναμένεται πως θα γίνουν αλλαγές, ενώ θα απουσιάζουν οι Ενσούε, Γιαννιώτας, Αγκίρε, Γιοπύστε και Ρομπέρζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση