ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Οι εφτά που θα γίνουν σίγουρα δέκα

Ο Γερμανός θέλει να… γεμίσει το κέντρο του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την αναμενόμενη μεταγραφή του Αμίν Χαμάς ανακοίνωσε χθες ο Απόλλωνας, καλύπτοντας ακόμη ένα κενό που υπήρχε στο ρόστερ, αποκτώντας ταυτόχρονα μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα.

Ο 22χρονος Βέλγος, με καταγωγή από τον Μαρόκο, έρχεται στον Απόλλωνα για να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Γκεριέ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ταυτόχρονα, μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και σαν ανασταλτικός μέσος.

Αυτή είναι η έβδομη μεταγραφή για την ομάδα της Λεμεσού, μετά τους Μαυρία, Ζράντι, Κολ, Νασιμέντο, Αμινί, Ίντζα. Με βάση τον σχεδιασμό ο Απόλλωνας θα κάνει ακόμα τρεις τουλάχιστον μεταγραφές. Θα φέρει δύο επιθετικούς και ένα κεντρικό αμυντικό.

Μέχρι τώρα ο Απόλλωνας έχει 12 παίκτες του α’ καταλόγου (Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Γκεριέ, Ρομπέρζ, Νασιμέντο, Μάρκοβιτς, Παπουνασβίλι, Κολ, Αμινί, Ντένιτς, Νταμπό, Ζράντι), χωρίς να υπολογίζουμε τον Ντιγκινί που δεν θα εγγραφεί αρχικά.

Οπόταν, έχει ακόμα τρεις θέσεις για τον κατάλογο των 15 ξενών/κοινοτικών και θα μπορεί να καλύψει αυτά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Με το 4-4-2 με ρόμβο που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, απαιτείται ένα γεμάτο άξονα, για αυτό ο Γερμανός τεχνικός θέλει να έχει πολλές επιλογές στην μεσαία γραμμή.

Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις για να αποκτηθεί ακόμη ένας μέσος του άξονα, ο οποίος να είναι περισσότερο αμυντικός, παρά δημιουργικός παίκτης. Αλλά, αυτό θα ξεκαθαρίσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και της αξιολόγησης που θα κάνει ο Τσόρνιγκερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Παγωμάρα…

Παγωμάρα…

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα προβληματίζουν άπαντες στον Απόλλωνα
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ