ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ομάδα αξίας… 11 μύριων

Ο παίκτης με την μεγαλύτερη αξία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας ήταν από τις ομάδες που προχώρησαν σε προσθήκη την τελευταία στιγμής, καθώς ο τραυματισμός του Μολ, τους ανάγκασε να φέρουν στην ομάδα τον Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί οι αξίες των παικτών να είναι καθόλα υποκειμενικές, όμως θα επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε την αξία του ρόστερ της ομάδας της Λεμεσού από την γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt.com.

Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, το ρόστερ του Απόλλωνα έχει αξία 11,05 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πιο ακριβός παίκτης του ρόστερ είναι ο Αττίλα Σάλαϊ, αλλά χωρίς να έχει μεγάλη διαφορά από τους παίκτες που ακολουθούν. Ο Ούγγρος αμυντικός έχει αξία 800 χιλιάδες ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Μάρκοβιτς με 750 χιλιάδες και ο Χάμπος με 700.

Στις 600 χιλιάδες ευρώ συναντάς τρεις ποδοσφαιριστές. Τους Νταμπό, Ματέι και Μολ, ενώ 500 000 αξία έχουν οι Γιοβάνοβιτς, Ντένιτς, Γιαννιώτας, Ντιγκινί.

Στις 450 χιλιάδες ευρώ συναντάς τους Γιούστε, Πέδρο και Γκακπέ. Ενώ, στις 400 000 βρίσκουμε τους Δημητρίου, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Πίττας, Αγκίρε και Μπένσιοπ.

Να σημειώσουμε ότι αυτές οι αξίες μεταβάλλονται είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, ανάλογα με τις επιδόσεις του κάθε ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση