ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Πάγκο ή κατευθείαν ενδεκάδα;

Μεγάλο ζήτημα η ετοιμότητα τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ονησίφορος Σταύρου 

Ένα θέμα συζήτησης αυτή την στιγμή στον Απόλλωνα είναι η κατάσταση ετοιμότητας των Πίττα, Γιαννιώτα μετά τον κορωνοϊό που πέρασαν. Τόσο ο διεθνής Κύπριος, όσο και ο Ελλαδίτης άσος, είναι εντελώς καλά, με αποτέλεσμα να επανέρθουν στις προπονήσεις από την Παρασκευή.

Βέβαια, δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα στον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, όπου ο Απόλλωνας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, έτσι ώστε να πάει στον τελικό του πρωταθλήματος με την Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική.

Μπορεί να είναι εντελώς καλά, αλλά ο κορωνοϊός είναι μία ασθένεια που σου δημιουργεί πρόβλημα σε ολόκληρο το σώμα σου, αλλά κυρίως στους πνεύμονες και στην καρδία. Οι αθλητές που το πέρασαν, συνήθως χρειάζονται κάποιο διάστημα για να επανέρθουν όπως ήταν προηγουμένως.

Οπόταν, είναι δύσκολο να βρεθούν στην ενδεκάδα στον αγώνα της Τρίτης, αλλά θα βρίσκονται σίγουρα στον πάγκο και θα μπορούν να αγωνιστούν εάν τους χρειαστεί η ομάδα.

Αυτό είναι το λογικό, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα την αντίδραση που θα έχει ο οργανισμός κάθε αθλητή. Διότι, εάν δεν κουράζονται εύκολα, τότε μπορεί να τους δούμε στην ενδεκάδα.

Όμως, θυμίζουμε ότι ο Πετράκης δεν είναι προπονητής που ρισκάρει την συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή του, όταν πρόκειται για θέματα υγείας. Πρέπει να είναι εντελώς καλά για τους δώσει φανέλα βασικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση