ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Παιχνίδι κάνουν οι λογιστές

Διαπραγματεύσεις με τους παίκτες και οικονομική περισυλλογή

Newsroom 24sports

Το πρωτάθλημα πήρε οριστικό τέλος, αφού το ήθελαν οι περισσότερες ομάδες και πλέον όλοι έχουν επικεντρωθεί στην επόμενη μέρα, όπου περιλαμβάνει επαφές με τους παίκτες, αλλά και προγραμματισμός.

Η αλήθεια είναι ότι οι επαφές με τους παίκτες είχαν ξεκινήσει πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά δεν είχε προκύψει κάποια οριστική συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.

Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, όταν πρόκειται για οικονομικά ζητήματα, ωστόσο θεωρούν ότι δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα και στο τέλος της μέρας θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια για να μειώσουν το προϋπολογισμό της ομάδας,

Ο πιο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα αυτό το καλοκαίρι είναι η οικονομική περισυλλογή, για να μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα το επόμενο διάστημα.

Η φετινή χρονιά, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, θα είναι ελλειμματική, καθώς δεν ήρθαν κάποια έσοδα που υπολόγιζαν (Ευρώπη-εισιτήρια) και είναι αναγκασμένοι με κάποιο τρόπο να καλύψουν αυτή την ζημιά.

Συνεπώς, θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια για να μειώσουν το προϋπολογισμό της ομάδας, καθώς δεν ξέρουν την κατάσταση που θα επικρατεί την ερχόμενη περίοδο.

Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, καθώς το 70-75% των παικτών έχουν συμβόλαια και τη νέα περίοδο και ο Απόλλωνας θέλει να τους κρατήσει. Άρα, οι διαπραγματεύσεις χρειάζονται σωστούς χειρισμούς, για να μην χάσεις στο τέλος της ημέρας κάποιον σημαντικό παίκτη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μία πιθανή επιτυχία στην Ευρώπη θα βοηθήσει πάρα πολύ και ο Απόλλωνας θα πάρει μεγάλη οικονομική ανάσα, με τυχόν πρόκριση στους ομίλους.

Και επειδή αυτό δεν είναι δεδομένο, θα ήταν μεγάλο ρίσκο να κάνεις προγραμματισμό, υπολογίζοντας σε τυχόν έσοδα από πρόκριση σε ομίλους στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια, να μην περιμένουμε τις μεγάλες και δαπανηρές μεταγραφές, τύπου Γιαννιώτα-Ενσούε που είχαμε πέρσι. Θα δωθούν λιγότερα χρήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθουν παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X