ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Απόλλων: Πίσω από την είδηση για Ζενεβουά

Μπορεί να προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Σάμροκ, αλλά ο προγραμματισμός δεν σταματά για της ομάδα της Λεμεσού

Την Πέμπτη ο Απόλλωνας δίνει ένα καθοριστικό παιχνίδι για την φετινή του Ευρωπαϊκή πορεία και όχι μόνο. Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχτούν της Σάμροκ Ρόβερς στο ΓΣΠ και θέλουν να ανατρέψουν το 2-1 που έχασαν στον πρώτο αγώνα.

Σίγουρα, η Ιρλανδική ομάδα δεν είναι φόβητρο, ωστόσο με αυτά που είδαμε στον πρώτο αγώνα μπορεί να σου κάνει την ζημιά, ειδικά από τις στατικές φάσεις, που προήρθαν τα δύο γκολ που πέτυχαν.

Χρειάζεται προσοχή και μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Απόλλωνα για να έρθει η ανατροπή και η πρόκριση. Διότι, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι.

Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σακέτι, ενώ αμφίβολος είναι ο Σελίμοβιτς, που απουσίαζε από τον πρώτο αγώνα. Η λογική λέει ότι ο Χάμπος Κυριάκου θα πάρει την θέση του Σακέτι, ενώ πιθανόν να δούμε και αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι στην Ιρλανδία.

Ταυτόχρονα, ο προγραμματισμός συνεχίζεται, καθώς παραμένουν οι τελευταίες προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Την Παρασκευή γράφτηκε στο εξωτερικό το όνομα του Ρομάν Ζενεβουά, ότι έχει πρόταση από τον Απόλλωνα.

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στην λίστα ο διεθνής αμυντικός από την Αϊτή, αλλά μέχρι εκεί και δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Ωστόσο, το νέο που προκύπτει την δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Απόλλωνας κοιτάζει στην αγορά και για κεντρικό αμυντικό έμπειρο, εκτός από επιθετικό και μέσο.

Θυμίζουμε ότι παραμένει μόνο μία θέση για τον α’ κατάλογο, άρα, θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις για να γίνουν και οι τρεις κινήσεις, εκτός εάν έρθουν κάποιοι νεαροί κάτω των 22 χρονών.

Σχόλια αναγνωστών

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X