ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Πόλεμος στην εσωστρέφεια

Διαχρονικά ήταν το καρκίνωμα για την ομάδα της Λεμεσού

Newsroom 24sports

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Απόλλωνας διανύει μία κακή περίοδο. Την χειρότερη από την μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας η διοίκηση Νίκου Κίρζη, η οποία προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση, με τις ενέργεια της.

Θέλει να κάνει μια νέα αρχή ο Απόλλωνας

Τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Απόλλωνας βρισκόταν σε κρίση, τα πράγματα γίνονταν χειρότερα, με αποτέλεσμα να έρχονται μαύρες μέρες για το «κυανόλευκο» στρατόπεδο. Αυτό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συμβεί, διότι ήταν το αιώνιο πρόβλημα της ομάδας.

Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, η εσωστρέφεια διέλυε τα πάντα και ο Απόλλωνας έκανε πολλά χρονιά να βρει τα πόδια του. «Δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα, είναι πράγματα πρωτόγνωρα τα τελευταία εφτά χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Φανούριος στην σημερινή διάσκεψη και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος δικαιούται να ασκεί κριτική, όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι η εσωστρέφεια που έχει μολύνει τον κόσμο είναι η ίδια που διέλυσε την ομάδα του Πάμπου Γεωργιάδη και Ντίμη Κίρζη, που διέλυσαν την ομάδα του κ. Φρέντι και του κ. Φρίξου που πήρε το πρωτάθλημα το ‘06 και το κύπελλο το ‘10. Έχουμε πετύχει τεράστια επιτεύγματα σε σχέση με προηγουμένως».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη στους επόμενους, αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μπορούμε να αφήσουμε τίποτα. Θέλουμε να κάνετε κριτική, αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας, όμως δεν αποδεχόμαστε ότι ο Απόλλωνας είναι ακυβέρνητος και έχει διαλυθεί».

Η αλήθεια είναι ότι στον Απόλλωνα υπάρχει μεγάλη αλλαγή τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό αυτή η ομάδα πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, πέτυχε πράγματα και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα. Διότι, σταμάτησε αυτή η εσωστρέφεια που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Ποιος θα ξεχάσει τα σκηνικά με τις διακοπές των προπονήσεων και τις διαμάχες που υπήρχαν ανάμεσα στους παράγοντες της ομάδας.

Αυτά πλέον δεν υπάρχουν και στον Απόλλωνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλουν να δώσουν μάχη και να πολεμήσουν με την εσωστρέφεια τους, που κυνηγά την ομάδα για πολλά χρόνια και την.... πλήγωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X