ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:34
 

Απόλλων: Που ήσουν τόσα χρόνια;

Φαίνεται να είναι αυτό που έψαχναν οι κυανόλευκοι

Η επιστροφή του Σωφρόνη και σε συνδυασμό με τη νίκη επί του Ολυμπιακού αρχίζει να φέρνει την ηρεμία στις τάξεις των «κυανόλευκων», καθώς μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες ο Απόλλωνας ήταν καζάνι που έβραζε και έτοιμο να εκραγεί.

Ο Ισπανός είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Απόλλωνα την φετινή περίοδο, είτε παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας, είτε παίζει πιο μπροστά

Τα πράγματα πλέον έχουν ηρεμήσει και η ομάδα της Λεμεσού θα έχει την ευκαιρία στην διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψει και να βελτιώσει κάποια πράγματα. Θα δοθεί και η ευκαιρία στους τραυματίες να επιστρέψουν, αλλά και στον Ρομπέρζ να αποκτήσει ρυθμό.

Ένα στοιχείο που χρίζει αναφοράς, πέραν από την απόδοση του Γιαννιώτα, ήταν η παρουσία του Αγκίρε, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Απόλλωνα την φετινή περίοδο, είτε παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας, είτε παίζει πιο μπροστά. Το ερώτημα είναι που είναι πιο χρήσιμος για την ομάδα και που θα βοηθούσε περισσότερο;

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα αυτό το ερώτημα. Ένα όμως είναι το σίγουρο και είναι κάτι που λέγεται στις τάξεις των «κυανόλευκων», έχοντας δείγμα από τον Αγκίρε σε 13 παιχνίδια, ότι είναι αυτό που έψαχναν για το αριστερό άκρο.

Μπορεί να λεχθεί και η φράση, «που ήσουν τόσα χρόνια;», με δεδομένα το θέματα που είχε ο Απόλλωνας στο αριστερό άκρο της άμυνας τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X