ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Προβληματισμός στον άξονα

Ο Πετράκης άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της χρονιάς

Newsroom 24sports

Το ντέρμπι της Δευτέρας είναι ο αγώνας της χρονιάς για τον Απόλλωνα, καθώς μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει στον τίτλο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες του και δεν θα εξαρτάται από τον ίδιο.

Οπόταν, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει την Ομόνοια στο Τσίρειο, στο πρώτο από τα πέντε παιχνίδια που θα δώσει σειρά στο γήπεδο της Λεμεσού. Ο Γιάννης Πετράκης είδε με ικανοποίηση τους διεθνείς να επιστρέφουν, έχοντας μάλιστα καλή απόδοση στα παιχνίδια των Εθνικών τους.

Αυτό είναι πολύ καλό, διότι δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το δυσάρεστο βέβαια ήρθε με τον Δημητρίου, ο οποίος ως γνωστό θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει αυτού του σημαντικού αγώνα. Ο Απόλλωνας το τελευταίο διάστημα παίζει με ένα σχήμα, κάπως 4-4-2, έχοντας στην επίθεση Ντιγκινί και Νταμπό. Είναι ένα ερώτημα εάν θα κρατήσει αυτό το πλάνο.

Ενώ, θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με την Ομόνοια στο Τσίρειο στάδιο είχε επιλέξει σχήμα με τριάδα πίσω στην άμυνα. Βέβαια, τότε είχε απουσίες και τον Ρομπέρζ ανέτοιμο στον πάγκο.

Μοιάζει δύσκολο, έως απίθανο να επιλέξει αυτό το πλάνο. Η λογική πάντως λέει ότι θα πάει με την λογική που πήγαινε στους τελευταίους αγώνες και το ερωτηματικό είναι οι δύο παίκτες του άξονα, καθώς υπολογίζονται όλοι, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Χάμπος, Ντένιτς και Κατελάρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση