ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Προς την δόξα τραβά…

Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά

Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο έκανε ο Απόλλωνας, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ κερδίζοντας με 3-1. Και πλέον βρίσκεται δύο αγώνες κοντά από το απωθημένο των τελευταίων χρόνων.

Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά. Έμειναν 180 αγωνιστικά λεπτά, όπου θα κριθούν οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν. Πλέον, θέλει νίκη επί του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική και να πάει στην Λευκωσία για πάρει τον τίτλο.

Είναι εύκολο να το λες και να το γράφεις. Όμως, η πράξη διαφέρει, διότι είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Το σημαντικό είναι ότι ο Απόλλωνας δείχνει μεγάλη θέληση και πίστη. Διότι, μόνο εάν πιστεύεις σε κάτι μπορείς να το πετύχεις στο τέλος της ημέρας.

Κάτι που τονίζει συνεχώς ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει μία συμπαγής ομάδα, που είναι αήττητη στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και δείχνει ικανή να φτάσει στον τελικό προορισμό.

Μπορεί να μην παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά ξέρει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα, που είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος.

Διότι, στο τέλος της ημέρας δεν θα θυμάται κανείς ότι έπαιζες καλά, αλλά εάν πήρες το τρόπαιο. Και ο Απόλλωνας γνώρισε αυτή την πικρή αλήθεια πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Οπόταν, ο πρώτος θα είναι πάντα πρώτος και ο δεύτερος τίποτα! Ακούγεται... αμερικανιά, αλλά πλέον τα πράγματα στο ποδόσφαιρο κυλούν ακριβώς έτσι. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση