ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Προστέθηκε και εξτρέμ στο πλάνο

Εκτός από κεντρικό αμυντικό κινείται και για ακραίο επιθετικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρούνται οι ανακοινώσεις στον Απόλλωνα όσον αφορά στους επόμενους παίκτες που θα αποκτηθούν. Δεν έχει μείνει πολύς χρόνος άλλωστε, καθότι αύριο στις μέχρι τις 00:00 τα μεσάνυχτα κλείνει το παράθυρο της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Οι κυανόλευκοι «ξεσκονίζουν» βιογραφικά παικτών για το κέντρο της άμυνάς τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως επιδιώκουν την απόκτηση ενός στόπερ ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα των ανθρώπων οι οποίοι χειρίζονται τα μετεγγραφικά ζητήματα. Στη λίστα βρίσκεται και ο Σέρβος Νεμάνια Μίλετιτς (όχι αυτός που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας), αλλά πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Το νεότερο είναι ότι εκτός από κεντρικό αμυντικό, στον Απόλλωνα γίνονται σκέψεις και για απόκτηση ακραίου επιθετικού. Οι εξελίξεις δρομολογούνται και μέχρι αύριο αναμένονται ανακοινώσεις από τη διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού.

Αν θα γίνει και κάποια κίνηση για τον κατάλογο β’ δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αφού οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου κρύβουν συνεχώς εκπλήξεις και διαφοροποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση