ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ψάχνουν τη φόρμουλα

Το θέμα χρήζει προσεκτικού χειρισμού

Newsroom 24sports

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Εμίλιο Ενσούε στον Απόλλωνα παρότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την ομάδα της Λεμεσού.

Όλα ρευστά για την περίπτωση του 30χρονου

Το συμβόλαιο του διεθνή άσου από την Ισημερινή Γουινέα είναι αρκετά «βαρύ» και σίγουρα οι «κυανόλευκοι» δεν θα «χαλαστούν» εάν βρεθεί η φόρμουλα για να αποχωρήσει από την ομάδα. Η ποιότητα του παίκτη είναι αδιαμφισβήτητη όμως ο Απόλλωνας δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα «ζεστός» για τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας. Mετά και την ανανέωση του Πέδρο, οι «κυανόλευκοι» δεν θεωρούν απαραίτητη την παραμονή του Ενσούε στην ομάδα, ιδίως με το πολύ ψηλό συμβόλαιο που διατηρεί.

Το θέμα του Ενσούε χρήζει προσεκτικού χειρισμού από τη διοίκηση του Απόλλωνα, καθώς η μονομερής διακοπή της συνεργασίας με όλα τα παρελκόμενα (καταβολή παχουλής αποζημίωσης) δεν αποτελεί επιλογή για τους «κυανόλευκους».

Η θέση του Απόλλωνα θα ευκολυνθεί εάν υπάρξει ενδιαφερόμενη ομάδα για τον 30χρονο άσο, η οποία θα του προσφέρει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό έχει στην ομάδα της Λεμεσού.

Εν κατακλείδι, οι «κυανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό μόνο εάν βρεθεί μια φόρμουλα για ένα βελούδινο διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές, προκειμένου να αποφευχθεί η καταβολή μεγάλης αποζημίωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ισπανός θα παραμείνει στο Κολόσσι και τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση