ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Σε καλό δρόμο του Πίττα!

Κοντά σε ανανέωση οι δύο πλευρές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προς θετική κατάληξη οδεύουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Απόλλωνα και Ιωάννη Πίττα, που βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους. Δεν είναι τώρα που άρχισαν οι επαφές των δύο πλευρών, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι πιθανότητες για να υπογράψει ο Κύπριος διεθνής νέο συμβόλαιο… έχουν αυξηθεί αρκετά!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε μέχρι τον Μάιο του 2023, με την ανανέωση να τον δεσμεύει μέχρι το 2025. Επίσης, αν δεν προκύψει ανατροπή δεδομένων, ο πρώτος σκόρερ των «κυανολεύκων» κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αναμένεται να δει τις απολαβές του να αυξάνονται σημαντικά.

Μετά τον Χάμπο λοιπόν, οι πρωταθλητές δείχνουν αποφασισμένοι για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με ακόμη ένα «δικό» τους παιδί κι ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Οι ενδείξεις είναι με το μέρος της Λεμεσιανής ομάδας, όμως τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όταν ο Πίττας θα επιστρέψει από τις διακοπές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση