ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: «Στην εταιρεία η ευθύνη, στηρίζουμε τον Φοίβο Βάκη»

«Ανήκει στην εταιρεία η ευθύνη ορισμού του εκπρόσωπου στην ΚΟΠ»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση της εταιρείας του Απόλλωνα υπέρ του Φοίβου Βάκη, μετά την ανακοίνωση των Απόλλων Ladies.

Η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, με αφορμή τη νέα ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου των Apollon Ladies κατά του Εκπροσώπου του Σωματείου μας στην Κ.Ο.Π, κ. Φοίβου Βάκη, θα ήθελε να τοποθετηθεί ξεκαθαρίζοντας οριστικά και αμετάκλητα το όλο σκηνικό που κακώς και εντέχνως έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πρωτίστως θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι την απόλυτη ευθύνη για τον ορισμό του Εκπροσώπου του Σωματείου μας στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έχει η Ποδοσφαιρική Εταιρεία από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της (1998) βάση της συμφωνίας διαχείρισης. Εξού και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας δεν τοποθετήθηκε ΠΟΤΕ επί του θέματος, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα εμπίπτει στη δικαιοδοσία του Δ.Σ της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας και μόνο.

Ως Δ.Σ εκφράζουμε για πολλοστή φορά την αμέριστη στήριξη μας προς τον κ. Φοίβο Βάκη, ο οποίος πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το διατυμπανίζει στέκεται αρωγός σε ότι του ζητηθεί, βοηθώντας εδώ και χρόνια την ομάδα μας. Για μας ζήτημα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ! Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε αρχίσει τον σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μοναδικό μας μέλημα είναι η επιστροφή του Απόλλωνα στην κανονικότητα, προσφέροντας και πάλι χαρά και περηφάνια στον κόσμο μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για μας και εδώ θα επικεντρωθούμε».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση