ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Στο νέο είναι ωραίος

Το νέο γήπεδο Λεμεσού φαίνεται να έχει δώσει άλλη δυναμική τους «κυανόλευκους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα στο νέο γήπεδο. Οι «κυανόλευκοι» του Κωσταντίνου Μακρίδη επικράτησαν με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο «τσουβάλι» τους το οποίο αυτή την ώρα απαριθμεί 28 βαθμούς.

Από το πρώτα στάδια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό, έκλεισαν τον αντίπαλο στο δικό του μισό και μετά από σωρεία ευκαίρων, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με τα γκολ των Πίττα και Ντιγκινί.

Ομολογουμένως η έκταση του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αν αναλογιστούμε τις τελικές προσπάθειες (17 συνολικά) που πραγματοποίησε το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Μακρίδη. Το σημαντικό όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι πως οι περσινοί πρωταθλητές μπήκαν με το δεξί στο νέο ημερολογιακό, με την εμφάνιση τους να αφήνει υποσχέσεις.

Τόσο η άνεση με την οποία κυκλοφορούσαν την μπάλα, όσο και οι γρήγοροι αυτοματισμοί που πραγματοποιούσαν οι παίκτες του Μακρίδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε την ποιότητα που διαθέτουν στο ρόστερ τους οι «κυανόλευκοι».

Κακά τα ψέματα είχε περάσει καιρός από τότε που η Λεμεσιανή ομάδα πραγματοποίησε μια τόσο καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Το νέο γήπεδο φαίνεται να δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν στο μέγιστο βαθμό στον Απόλλωνα έτσι ώστε η ομάδα να κυνηγήσει τους στόχους της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση