ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aπόλλων: Στο περίμενε για Πίττα

Εξελίξεις εντός των ημερών... αναμένονται για τον Κύπριο διεθνή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο επιθετικός του Απόλλωνα, Ιωάννης Πίττας, που έχει πάρει άδεια για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κυανολεύκων» μετά την αποχώρηση της αποστολής για τις Πλάτρες.  Ως γνωστόν, οι πρωταθλητές είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Κύπριο διεθνή όπως ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για άλλα δύο χρόνια… και ενώ το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι σε ισχύ μέχρι το 2023.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση αυτή την εβδομάδα, με τους ανθρώπους κοντά στη Λεμεσιανή ομάδα να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως οι επαφές θα έχουν αίσιο τέλος. Χαρακτηριστικές είναι επίσης οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή 1η Ιουλίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα: «Ο Πίττας έδειξε όλη την καλή διάθεση όπως και ο Απόλλωνας. Είναι θέμα που χειριζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Απόλλωνας προσδοκά να τον έχει στις τάξεις του και τα επόμενα χρόνια. Θα κάνει τα πάντα να μείνει στον σύλλογο».

Σύμφωνα λοιπόν με τα υπάρχοντα δεδομένα, το ενδεχόμενο να βάλει την υπογραφή του ο 25χρονος άσος είναι το επικρατέστερο, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή… μέχρι να προκύψουν οι οριστικές εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση