ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Στο πλάνο και κίπερ

Οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν για τερματοφύλακα που θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα συνεχίζεται με στόχο να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη τη νέα σεζόν. Μια θέση για την οποία ενδεχομένως θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής είναι αυτή του τερματοφύλακα για να υπάρχει και τρίτη επιλογή πίσω από τους Γιοβάνοβιτς και Δημητρίου.

Οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν στο παζάρι είτε για Κύπριο είτε για ξένο που θα μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β’. Η αποχώρηση του Πέταρ Ντούριν, ο οποίος δεν μέτρησε καμιά συμμετοχή, αφήνει τη Λεμεσιανή ομάδα χωρίς τρίτη επιλογή στον άσσο.

Στο ενδεχόμενο που δεν γίνει κίνηση τότε η λογική λέει ότι οι «κυανόλευκοι» θα ψάξουν έναν νεαρό εξελίξιμο τερματοφύλακα από τις ακαδημίες και να τον ανεβάσουν στην πρώτη ομάδα. Για την ώρα όμως αυτό το σενάριο δεν μοιάζει και το επικρατέστερο.

Βέβαια, οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό είναι άλλες και αν αποκτηθεί τερματοφύλακας αυτό θα γίνει λογικά σε μεταγενέστερο στάδιο. Περισσότερο επείγει η ενίσχυση με έναν ποιοτικό στόπερ που θα πλαισιώσει τον Ρομπέρζ, με μέσο και επιθετικό κορυφής.

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων με τους Νογιόκ, Αυλωνίτη, Τζουμ και Ντένιντς να μην υπολογίζονται ενώ στην ιδία κατηγορία ενδεχομένως να μπει και ο Μαλεκκίδης αφότου αξιολογηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα μιας και απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας (3/7).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση