ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:07
 

Απόλλων: Θα διώξει την «κατάρα» ο Μπεσάτ;

Ο Γάλλος έρχεται για να καλύψει μία θέση που δεν στεριώνεις κανείς

Newsroom 24sports

Ο Βινσέντ Μπεσάτ είναι πολύ κοντά στην ένταξη του στον Απόλλωνα, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές των συμβολαίων.

Ο 33χρονος Γάλλος θα έρθει στην ομάδα της Λεμεσού για να καλύψει την θέση του αριστερού άκρου της άμυνας. Βέβαια, θα γίνει προσπάθεια για να έρθει και ακόμη ένας νεαρός παίκτης, β’ καταλόγου, ο οποίος να μπορεί να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως και να ‘χει, ο Μπεσάτ έρχεται για να είναι ο πρώτος για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μία «καταραμένη» θέση, που ήρθαν πάρα πολλοί τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν κατάφερε κανένας να στεριώσει και ελάχιστοι ήταν αυτοί που βοήθησαν.

Όπως για παράδειγμα ο Ζάντερ, ο οποίος ήταν την περσινή σεζόν στην ομάδα και είχε βοηθήσει αρκετά. Οι υπόλοιποι που ήρθαν τα τελευταία χρόνια, κάποιοι βοήθησαν λίγο, κάποιοι καθόλου, είτε επειδή δεν ήταν καλοί παίκτες, είτε γιατί είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Μπεσάτ έρχεται γνωρίζοντας τις συνθήκες του πρωταθλήματος, κι αυτό είναι θετικό καθώς δεν θα χρειαστεί μεγάλος χρόνος προσαρμογής. Δεν εξετάζουμε αυτή την στιγμή εάν είναι καλός παίκτης ή όχι. Και αν θα βοηθήσει την ομάδα. Διότι μπορεί να έρθει ένας παίκτης που θεωρείς καλός και να μην σου προσφέρει και να έρθει κάποιος άλλους που θεωρείς ότι δεν είναι καλός και αποδεχτεί «χρυσάφι».

Το αρνητικό για τον Γάλλο είναι η ηλικία του, γιατί δεν μπορείς να… χτίσεις πάνω του. Τον Νοέμβρη θα γίνει 34 και αντιλαμβάνεστε δεν έχει χρόνια μπροστά του για ποδόσφαιρο. Για τα κίνητρα που θα έχει δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα, γιατί δεν ξέρεις κανείς τον τρόπο που θα λειτουργήσει οποιοσδήποτε άνθρωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X