ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Το ανακάτεμα ίσως φέρει έκπληξη

Στο μυαλό του Πετράκη γυροφέρνουν πολλά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι απρόσμενες και σημαντικές απουσίες του Απόλλωνα, αναγκάζουν τον Γιάννη Πετράκη να αναζητήσει άλλες λύσεις για να στελεχώσει καλύτερα την ενδεκάδα της ομάδας του, καθώς πρόκειται για βασικούς παίκτες, που ενδεχομένως να βρίσκονταν και στο αρχικό σχήμα.

Στο μυαλό του Ελλαδίτη τεχνικού γυροφέρνουν διάφορα τις τελευταίες ώρες και στην χθεσινή προπόνηση έκανε κάποιες δοκιμές, έτσι ώστε να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μπορεί να δούμε στην ενδεκάδα μαζί τους Μπίσεσβαρ, Ματέι, δηλαδή δύο 10αρια, που μπορούν να παίξουν και στα άκρα. Ή ακόμα να δούμε σχήμα με Νταμπό και Μπένσοπ στην επίθεση.

Ακόμα, παίζει και το σενάριο να δούμε τον Πέδρο σε ένα διαφορετικό ρόλο, σε σχέση με αυτό που τον συνωθήσαμε. Να παίξει δηλαδή χαφ και να μπαίνει στην ενδεκάδα ο Φιλιώτης.

Ενώ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντιγκινί στην ενδεκάδα, καθώς ο Γάλλος δείχνει πιο έτοιμος απ’ ότι ήταν την περασμένη εβδομάδα. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι τέτοιες οι απουσίες που θα έχει ο Απόλλωνας, που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ενδεκάδα του Πετράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση