ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:14
 

Απόλλων: Το απόλυτο ξενέρωμα…

Οι «κυανόλευκοι» έχασαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στην μάχη του τίτλου

Newsroom 24sports

Αυτό είναι το σκηνικό που επικρατεί την επόμενη μέρα του ντέρμπι στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Έχουν ξενερώσει όλοι πραγματικά μετά την χθεσινή ήττα από το ΑΠΟΕΛ, που έφερε την ομάδα στην δεύτερη θέση και ταυτόχρονα χάθηκε η ευκαιρία για το συν τέσσερα στην βαθμολογία.

Σίγουρα τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του Απόλλωνα, όμως έχει τις πιθανότητες του

Η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλωνας δεν άξιζε να χάσει χθες, αλλά ούτε και να κερδίσει ταυτόχρονα. Σίγουρα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όμως, είπαμε πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο.

Το ΑΠΟΕΛ είχε την ποιότητα να ανατρέψει το σκορ και να πάρει το ντέρμπι. Ο Απόλλωνας «βυθίστηκε» ακόμη μία φορά στα προβλήματα που κουβαλά εδώ και μήνες, που είχε την ευκαιρία να λύσει στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα και δεν το έκανε.

Είναι εύκολο και απλό να λέμε ότι φταίει ο προπονητής, γιατί δεν έβαλε αυτόν και γιατί δεν έβαλε εκείνο. Σίγουρα κανείς δεν είναι αλάνθαστος και ο Σωφρόνης έκανε και θα κάνει λάθη. Αυτό είναι ξεκάθαρο…

Χθες μάλιστα πήρε ολόκληρη την ευθύνη της ήττας. Στην πραγματικότητα όμως η ευθύνη του είναι πολύ λιγότερη από αυτή που πήρε χθες βράδυ μετά το ντέρμπι. Ο άνθρωπος προσπαθεί εδώ και μήνες να κρατήσει την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας με όλα αυτά τα προβλήματα που πέρασε, με τους τραυματισμούς, αλλά και την κούραση της Ευρώπης.

Και σε μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει και δεν εξετάζω εάν έπαιζε καλά ή όχι, διότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα, όταν οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Η ομάδα ήταν εκεί και όταν θα έπρεπε να έρθει βοήθεια και μπόλιασμα με κάποιους νέους παίκτες δεν ήρθε στον βαθμό που έπρεπε.

Όπως έκανε ο βασικός σου αντίπαλος, ασχέτως εάν κάποιους από αυτούς μπορεί να μην τους χρειαζόταν άμεσα. Τους πήρε όμως για να τους έχει, μπας και τους χρειαστεί στην πορεία, γιατί κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει την επόμενη μέρα.

Μέσα σε όλα αυτά έφυγε και ο Μαγκλίτσα, ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, χωρίς να έχεις την δυνατότητα να τον αντικαταστήσεις. Άρα, είναι εύκολο να λέμε ότι φταίει πάντα ο προπονητής, αλλά θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τα δεδομένα και τις συνθήκες που υπάρχουν σε μία ομάδα.

Τώρα, μπαίνουμε στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και οι επιστροφές κάποιων παικτών θα δώσουν λύσεις στην ομάδα για να το παλέψει μέχρι το τέλος. Σίγουρα τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του Απόλλωνα, όμως έχει τις πιθανότητες του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Σε άθλια κατάσταση το σχολικό που επιβιβάστηκε ο Καρούσος

«Είμαι περίεργος στο κατά πόσο το Υπουργείο Παιδείας, ή κάποιος άλλος «αρμόδιος» Κυβερνητικός φορέας, ...»
YIANNOULIS  |  11:42

Πρόεδρος: Δεν θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τα μέτρα της ΕΕ

«Από τη μια ο Πρόεδρος να μιλά με ρεαλισμό και από την άλλη ο Υπουργός Εξωτερικών να μας μιλά περί ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:23

#PoliticsBlog Τα δυναμικά μέτρα της ΕΕ, ο υπουργός κομάντο και τα darts...

«Μα για ποια "επιτάχυνση της διαδικασίας" μας λέτε έτσι ανερυθρίαστα και χωρίς προβληματισμό; Πέρασαν ...»
Ένας Πολίτης  |  16:20

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις στα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X