ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Το καλοκαίρι της περισυλλογής

Έχει πράγματα να συμμαζέψει στα οικονομικά

Newsroom 24sports

Οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι για όλο τον κόσμο. Μικρούς, μεγάλους, εταιρείες, επιχειρήσεις και ο αθλητισμός δεν αποτελεί εξαίρεση, Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί, καθώς είναι από τους πρώτους τομείς που θα πληγεί.

Στον Απόλλωνα έβαλαν ήδη στο τραπέζι την επόμενη μέρα και έχουν μελετήσει όλα τα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν ένα καλοκαίρι οικονομικής περισυλλογής, ακόμα κι αν δεν ερχόταν αυτό, γιατί περίμεναν το περασμένο καλοκαίρι να είχαν περισσότερα έσοδα από την Ευρώπη.

Άρα, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να καλυφθεί αυτό το έλλειμα, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά η διοίκηση του Νίκου Κίρζη έβρισκε τους τρόπους για να τα βγάζει πέρα.

Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβεί και τώρα, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να συνεχίσει τον δρόμο του. Συνεπώς, ήταν δύσκολα τα πράγματα από πριν, έγιναν ακόμα πιο δύσκολα με την κατάσταση που βιώνει τώρα η κοινωνία μας.

Γι’ αυτό, τονίσαμε ότι θα είναι ένα καλοκαίρι οικονομικής περισυλλογής, καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επιβιώσει η ομάδα. Ο προϋπολογισμός θα μειωθεί αρκετά, γιατί ακόμα και αν ο Απόλλωνας εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη, κανείς δεν προεξοφλεί ότι θα πάει καλά και κατ’ επέκταση ότι θα έρθει χρήμα στο ταμείο.

Συνεπώς, δεν περιμένουμε μεγάλες και δαπανηρές μεταγραφές. Λίγες και καλές, που λέμε. Άρα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σωστούς χειρισμούς, για να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X