ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Το νόμισμα έχει δύο όψεις

Πως ήρθε η τρίτη σερί ήττα των «κυανόλευκων»

Newsroom 24sports

Το παιχνίδι στην Πάφο μπορείς να το δεις με δύο όψεις. Το αγωνιστικό και το διαιτητικό. Δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία, το ένα μπορεί να επηρεάσει το άλλο, ανάλογα με το μέγεθος των λαθών.

Θα δούμε και τις δύο όψεις. Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε με πολλά κενά στην άμυνα στον αγωνιστικό χώρο και δεν υπάρχει δικαιολογία στις απουσίες, καθώς και η Πάφος είχε τις δικές της.

Αυτά τα θέματα δεν ήταν σημερινά, αλλά χρονολογούνται την φετινή περίοδο. Απλά, ο Σωφρόνης Αυγουστή, με την αλλαγή συστήματος και την εφαρμογή του 3-4-3, κατάφερε να καλύψει τις αδυναμίες που έχει ανασταλτικά.

Όμως, ήταν φανερό και ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να αντέξει μέχρι το τέλος με αυτή την διάταξη. Άργησαν να επιστρέψουν οι Γιούστε, Χάμπος και αυτό το πληρώνει τώρα, που δεν είναι καλά οι άλλοι αμυντικοί.

Αυτά τα κενά φάνηκαν, σχεδόν σε όλα τα τελευταία παιχνίδια, δεν ήταν μόνο χθεσινά. Παρόλα αυτά, ο Απόλλωνας θα μπορούσε να κερδίσει την Πάφο, εάν δεν υπήρχαν τα διαιτητικά λάθη του Γιώργου Νικολάου.

Μπορώ να κατανοήσω ότι ήταν δύσκολες φάσεις τα χέρια που προήρθαν το πρώτο γκολ του Απόλλωνα και το τρίτο της Πάφου. Αλλά, το πέναλτι στον Πέδρο δεν μπορώ να δεχτώ ότι ήταν δύσκολη φάση.

Από όποια πλευρά το δεις, δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις ότι υπάρχει παράβαση. Και το άσχημο είναι ότι η παράβαση γίνεται, ενώ ο Νικολάου βρίσκεται σε απόσταση 3-4 μέτρων.

Μόνο από αυτή την φάση, μπορείς να υποθέσεις πολλά και να γράψεις πολλά. Αλλά, όταν βλέπεις ένα διαιτητή, ο οποιός εδώ και πέντε χρόνια, όποτε σου κάνει διαιτησία, πάντα κάνει λάθη εις βάρος σου, τότε δεν το αφήνεις να περνά έτσι. Παίρνεις τα μέτρα σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X