ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Το σύστημα και η επίθεση

Οι σκέψεις για το παιχνίδι στο Μακάρειο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Σωφρόνης Αυγουστή καταστρώνει τα πλάνα του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, Νταμπό και Γιαννιώτας δεν προλαβαίνει στην αναμέτρηση, αντίθετα με τους Πέδρο και Γιούστε που επιστρέφουν.

Τόσο ο Πορτογάλος, όσο και ο Ισπανός προπονούνται κανονικά, κάτι που ευχάριστο, καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα της Λεμεσού.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα, με τον Κύπριο τεχνικό να προσανατολίζεται και σε αλλαγή πλάνου. Είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον Απόλλωνα με τετράδα στην άμυνα, με τους Πέδρο και Γιούστε, να πλαισιώνουν τους Ρομπέρζ, Αγκίρε.

Από ‘κει και πέρα θεωρείτε δεδομένη η παρουσία των Ντένιτς-Σακέτι στην μεσαία γραμμή. Ενώ τα ερωτηματικά είναι στην επίθεση, καθώς θα απουσιάζει ο Νταμπό.

Λογικά στην κορυφή της επίθεσης να δούμε τον Μπέσιοπ, ενώ στο αρχικό σχήμα θα είναι σίγουρα και ο Ντιγκινί. Για τις άλλες δύο θέσεις υπάρχουν οι επιλογές των Ματέι, Λάρσον, Πίττα, ακόμα και του Γκακπέ, παρόλο που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση