ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Το σύστημα που αρέσει στον Βάιντσιρλ

Επιθετική η φιλοσοφία του Γερμανού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Κύπρο αναμένεται για λογαριασμό του Απόλλωνα ο Γερμανός προπονητής Μάρκους Βάιντσιρλ. Ο 48χρονος θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση των «κυανόλευκων» για να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Βάιντσιρλ βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα όμως τα πάντα αναμένεται να κριθούν μέσα από τις επαφές που θα έχει με τη διοίκηση του Νίκου Κίρζη.

Πρόκειται για ένα προπονητή που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο σαν Γερμανός είναι λάτρης και της πειθαρχίας. Το αγαπημένο σύστημα του Βάιντσιρλ είναι το 4-4-2, με ένα γρήγορο περιφερειακό επιθετικό να πλαισιώνει τον φορ κορυφής. Στην καριέρα του χρησιμοποίησε αρκετά και το 4-2-3-1 (με διάφορες παραλλαγές) όπως και το 3-5-2.

Γενικά, οι ομάδες που προπόνησε ο Βάιντσιρλ είχαν μια αρκετά επιθετική φιλοσοφία, κάτι το οποίο αναμένεται να δούμε και στον Απόλλωνα εφόσον επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος δεν έχει δουλέψει ποτέ εκτός Γερμανίας και αν συμφωνήσει με τον Απόλλωνα θα είναι η πρώτη φορά που θα βγει εκτός της πατρίδας του για εργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση