ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Το χρονικό περιθώριο για Χάμπο

Οι «κυανόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν επ’ αόριστον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα το έκαναν ξεκάθαρο από την αρχή και έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να κρατήσουν τον Χάμπο Κυριάκου στην ομάδα. Ο αρχηγός των «κυανολεύκων» έχει ενώπιον του πρόταση ανανέωσης και αναμένεται πλέον η δική του απόφαση.

Ο 27χρονος μέσος έχει ως προτεραιότητα του να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού. Παρ’ όλα αυτά, αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, είναι αρκετά πιθανό να ανανεώσει με τη λεμεσιανή ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να θέλουν διακαώς να «δέσουν» τον Χάμπο στην ομάδα, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν επ’ αόριστον. Οι πρωταθλητές θέλουν να γνωρίζουν την τελική απόφαση του διεθνή μέσου πριν την έναρξη της προετοιμασίας ούτως ώστε σε περίπτωση που αποφασίσει να υπογράψει αλλού να γίνουν από νωρίς οι διαδικασίες για εξεύρεση παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Η προετοιμασία αρχίζει την 1η Ιουλίου και ως εκ τούτου το χρονικό περιθώριο το οποίο έχει στη διάθεση του ο Χάμπος αρχίζει να στενεύει. Οι επόμενες 15 μέρες κρίνονται ως καθοριστικές και στη λεμεσιανή ομάδα θα κάνουν υπομονή περιμένοντας την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Είναι δεδομένο όμως ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα αφήσουν το εν λόγω θέμα να μετατραπεί σε καλοκαιρινό σήριαλ και αν ξεπεραστεί το χρονοδιάγραμμα που έβαλαν είναι λογικό ότι θα ψάξουν για περαιτέρω ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Οι εξελίξεις αναμένονται με αρκετό ενδιαφέρον με τους φίλους της ομάδας να περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία την κατάληξη στο θέμα με τον αρχηγό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση