ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ξεκαθαρίζει του Ρομπέρζ

Μέχρι τα μεσάνυχτα θα ολοκληρωθεί ένα απ' τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού

Newsroom 24sports

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών σήμερα και στον Απόλλωνα υπάρχουν ανοικτά αρκετά κεφάλαια. Είναι το θέμα του προπονητή (η απόλυτη προτεραιότητα), ενώ υπάρχει σε δεύτερο χρόνο το θέμα Ρομπέρζ. Κι όμως σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για τον Γάλλο.

Συγκεκριμένα αυτή είναι και η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Στην Κύπρο μέχρι και τα μεσάνυχτα υπάρχει το δικαίωμα μετακίνησης ποδοσφαιριστή από μια ομάδα σε άλλη (εντός συνόρων). Έτσι η περίπτωση Ομόνοια – Ρομπέρζ ακόμη είναι ανοικτή. Ταυτόχρονα θυμίζουμε πως και η Πάφος ζήτησε τον ποδοσφαιριστή, αν και ο ίδιος ο Ρομπέρζ δεν παρουσιάστηκε αρχικά ζεστός για την μετακίνηση του στην Πάφο.

Υπάρχει η δυνατότητα ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στο ρόστερ και να εγγραφεί κανονικά στον κατάλογο Α', όμως τότε θα πρέπει να διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής

Απ’ την άλλη υπάρχουν επίσης χώρες στο εξωτερικό που το παράθυρο των μεταγραφών ολοκληρώνεται σήμερα και για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες άλλων Ομοσπονδιών. Τέτοιο παράδειγμα είναι η Ελλάδα. Υπάρχουν όμως και άλλες χώρες.

Αν μέχρι τα μεσάνυχτα όμως δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ σε άλλη ομάδα (είτε στην Κύπρο, είτε στο εξωτερικό), τότε ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο ρόστερ των «Κυανόλευκων». Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφεί κανονικά ο ποδοσφαιριστής. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής απ’ την λίστα των ξένων / κοινοτικών καταλόγου Α’. Είναι ημέρα ξεκαθαρίσματος στο όλο θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση