ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: «Χλωμό» για Αυστρία

Προβληματίζονται οι «κυανόλευκοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το θετικό κρούσμα που βρέθηκε και αφορά ποδοσφαιριστή, έχει αναγκάσει τον Απόλλωνα να κάνει δεύτερες σκέψεις για την μετάβαση της ομάδας στην Αυστρία.

Μπορεί το ταξίδι να αναβλήθηκε, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί καθόλου, καθώς στον Απόλλωνα θέλουν να αποφύγουν μεγαλύτερα προβλήματα, σε τυχόν νέο κρούσμα που θα προκύψει στην ομάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, εάν προκύψει νέο κρούσμα, όταν η ομάδα βρίσκεται στην Αυστρία, μπορεί να μην της επιτραπεί να ταξιδεύσει και να εγκλωβιστεί στο εξωτερικό.

Αυτά τα προβλήματα θέλουν να αποφύγουν στον Απόλλωνα και κάνουν δεύτερες σκέψεις για την μετάβαση της ομάδας στην Αυστρία.

Ταυτόχρονα, αξιολογούν την κατάσταση στην Κύπρο και τις επιλογές που έχουν για φιλικούς αγώνες. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και το πιο βασικό για την προετοιμασία της ομάδας.

Για την ώρα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι, χωρίς να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια, έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει υπαίθρια μπάνια, για να καθαρίζονται οι ποδοσφαιριστές με το τέλος της προπόνησης και να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Τσόρνιγκερ rules

Τσόρνιγκερ rules

Ήρθε το 3 στα 3 για τον Απόλλωνα και ο Γερμανός μετατρέπει την κατήφεια σε ενθουσιασμό
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ