ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ζητούν και πάρτι και Δόξα στο «Στάδιο Αλφαμέγα»

Το ιδανικό σενάριο για τους πρωταθλητές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από πάρα πολλά χρόνια αναμονής, οι τρεις ομάδες της Λεμεσού, Απόλλων, ΑΕΛ και Άρης, ετοιμάζονται να μπουν στο νέο τους σπίτι, με τα σενάρια για την πρεμιέρα να είναι αρκετά.

Απ’ την πλευρά του ο Απόλλωνας πέραν απ’ το πάρτι που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα, θέλει να δώσει και τον πρώτο επίσημο του αγώνα στο νέο γήπεδο την Πέμπτη κόντρα στη Δόξα.

Εκ των πραγμάτων θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τους πρωταθλητές, όμως σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν αυτό είναι εφικτό ή όχι. Επί της ουσίας εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση με την αστυνομία και την πυροσβεστική, όπου θα συζητηθεί η πιθανότητα να ανοίξει κι επίσημα τις πόρτες του σε ποδοσφαιρικό αγώνα το «Στάδιο Αλφαμέγα».

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η αστυνομία και η πυροσβεστική να ανάψουν το «πράσινο φως» σε σχέση με την ασφάλεια, κάτι που δεν είναι δεδομένο πως θα πράξουν καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες. Η σημαντικότερη αφορά το οδικό δίκτυο για την πρόσβαση στο γήπεδο, ενώ παράλληλα υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες οι οποίες όμως μπορούν να λυθούν χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση.

Για την ώρα κανείς δεν μπορείς να πει με σιγουριά πως ο αγώνας του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα θα διεξαχθεί στο «Στάδιο Αλφαμέγα», όμως μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση