ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ζυγίζει όλα τα δεδομένα ο Καταλά

Ο Ισπανός είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τις αποχωρήσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε άλλες δύο προσθήκες για τον κατάλογο Α προχώρησε ο Απόλλωνας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέθιο για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως και το δανεισμό του Χέντι, μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Κινήσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την επισημοποίηση της αποχώρησης Νογιόκ ανεβάζουν τον αριθμό του καταλόγου Α στους 20 ποδοσφαιριστές... κι απ' τη στιγμή που αυτός πρέπει να αποτελείται από 17 παίκτες, είναι δεδομένο πως θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Προβάδισμα έναντι των υπολοποίπων φαίνεται να έχουν οι Τζουμ, Γιάνγκα και Μαυρίας. Πιο αναλυτικά, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν προκύπτει κάποια ενημέρωση περί ανατροπής δεδομένων για τον Καμερουνέζο χαφ, που ως γνωστόν είναι εκτός πλάνων, ενώ οι άλλοι δύο δείχνουν να αποτελούν τα φαβορί για αποχώρηση λόγω των πολλών επιλογών που υπάρχουν στη θέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απ’ τη στιγμή που το πρωτάθλημα αρχίζει σε δύο εβδομάδες, δεν αποκλείεται να προκύψει ανατροπή δεδομένων, τουλάχιστον με τους Γιάνγκα και Μαυρία, καθώς το ρόστερ θα αξιολογηθεί εκ νέου από τον Νταβίντ Καταλά, με το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια έκπληξη να μην αποκλείεται.

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει βεβαίως και το κεφάλαιο τραυματίες, οι οποίοι σαφώς και μπορούν να επηρεάσουν τις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν σχετικά με αυτούς που θα παραμείνουν στην ομάδα μετά το Σεπτέμβριο. Θυμίζουμε ότι στα πιτς συνεχίζουν να βρίσκονται οι Ίλιεφ, Αλεσάμι και Μαλεκκίδης, με τον Βούλγαρο διεθνή να είναι αυτός που αντιμετωπίζει το πιο σοβαρό πρόβλημα... την ίδια ώρα που αναμένουμε τα νεότερα για τους Νταμπό και Αρτυματά, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ.

Δεν τίθεται θέμα λοιπόν πως η πόρτα εξόδου στο Κολόσσι είναι ανοικτή και αυτό που απομένει είναι να δοθούν οι τελικές εντολές από το νέο αφεντικό της ομάδας, ο οποίος με τη σειρά του καλείται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση