ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βούρος: Όταν βρέθηκε στο «μπλοκάκι» του Παναθηναϊκού (κι όχι μόνο)

Το ότι συνδέθηκε με Παναθηναϊκό αποτελεί άλλη μια απόδειξη της ανοδικής του πορείας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αρκετές γραμμές έχουν χρειαστεί μέχρι στιγμής για να αναλυθεί η παρουσία του Πραξιτέλη Βούρου στον ΟΦΗ. Τονίστηκε πολλάκις η ικανότητα του να παίξει τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξί, αλλά και ότι γενικότερα το «πακέτο» του κολλάει γάντι στα θέλω του Αντριάν Γκούλα.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως θα σταθούμε σε πληροφορίες συνάδελφων στην Ελλάδα οι οποίες και δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη διετία. Το όνομα του λοιπόν έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, του Άρη κι ενώ αρκετός λόγος γινόταν κατά πόσο άξιζε κλήση από τον Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδος.

Ιδιαίτερα όσον αφορά το ενδιαφέρον της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς... με το «τριφύλλι» είχε συνδεθεί σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους. Ακόμη και τον περασμένο Οκτώβριο γινόταν λόγος πως ίσως αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2024.

Παρόλα αυτά, είτε γιατί ο ΟΦΗ αξίωνε περισσότερα χρήματα, είτε γιατί ο ίδιος ήθελε να μείνει στην Κρήτη, είτε ακόμη γιατί οι ενδιαφερόμενοι βρήκαν κάτι άλλο… στην τελική η μοίρα τα έφερε έτσι ούτως ώστε ο Βούρος να μείνει στους «μαυρόασπρους» για μια τετραετία.

Ακόμη κι έτσι όμως, το ότι οι εμφανίσεις του κίνησαν το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού, Άρη, αλλά και Εθνικής Ελλάδας αποτελεί αναμφίβολα μια ακόμη απόδειξη του ότι ο 29χρονος αμυντικός έκλεισε στον Απόλλωνα βρισκόμενος σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση