ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Καμία συμφωνία με Ομόνοια, ενδιαφέρον από Απόλλων-ΑΕΚ»

Μήλον της έριδος ο 20χρονος Γιώργος Ποντικός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο Γιαννάκης Ποντικός αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Ποντικός βρίσκεται στα ραντάρ όχι μόνο της Ομόνοιας αλλά και άλλων κυπριακών ομάδων, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από τον Απόλλωνα, την Πάφο και την ΑΕΚ.

Η σχετική τοποθέτηση του:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει υπογράψει και δεν έχει συμφωνηθεί καν να επιστρέψει στην Ομόνοια. Είναι δεδομένο το ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τον Γιώργο και ότι με το γραφείο που τον εκπροσωπεί έγιναν επαφές, αλλά από ότι ξέρω δεν έγινε κάποια επίσημη πρόταση. Από ότι ξέρω υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Η αρχική του επιθυμία ήταν να επιστρέψει στην Ομόνοια, αλλά για να τον πάρει η Ομόνοια πρέπει να το θέλει. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Είχα επικοινωνία με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιώργο και μου ξεκαθάρισαν ότι δέχθηκαν τηλεφωνήματα από ΑΕΚ και Πάφο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Απόλλωνα. Με πήρε τηλέφωνο εμένα προσωπικά ο Πέτρος Κοναφής και ήθελε συνάντηση με τον Γιώργο. Το θέμα το χειρίζεται ο ατζέντης του. Ο λόγος που φαίνεται ότι η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο είναι γιατί μίλησαν με τον Γιώργο τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα βρήκαν με την Άιντραχτ και τα είχαν βρει για να ερχόταν άμεσα ως δανεικός και μετά να τον πάρει με συμβόλαιο 3-4 χρόνων. Θεωρώ ότι στο μυαλό της Ομόνοιας υπάρχει αυτό το δεδομένο, ότι είχαν συμφωνήσει με εκείνα που είπαν τότε. Η μεταγραφή ναυάγησε την τελευταία στιγμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση