ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κι ας τους άλλους να γκελάρουν...

Ανοίγει αποστάσεις... και την όρεξη για τίτλους ο Απόλλωνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συνεχίζει χωρίς καμιά απώλεια ο Απόλλωνας, ο οποίος αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ και έφθασε στο 4Χ3 και τους 12 βαθμούς. Ένα ξεκίνημα που ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας δεν το περίμενε και το οποίο δίνει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της.

Μέχρι στιγμής και στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο πρωτάθλημα μας είναι ξεκάθαρο πως τα πάντα είναι ρευστά. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να δημιουργήσει ένα μεγάλο σερί νικών, και χάνονται συνεχώς βαθμοί. Η ΑΕΛ είναι στο -8 (με παιχνίδι λιγότερο), η Ομόνοια -8 (με παιχνίδι λιγότερο), η Ανόρθωση στο -9 (με παιχνίδι λιγότερο). Αν στη συζήτηση μπει το ΑΠΟΕΛ τότε έχουμε -12 (με παιχνίδι λιγότερο) και η ΑΕΚ -7 (με παιχνίδι λιγότερο).

Πλέον η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά η μουρμούρα του καλοκαιριού μετατρέπεται σιγά σιγά σε ενθουσιασμό.

Ασφαλώς υπάρχει σωρεία παιχνιδιών μέχρι το φινάλε και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί. Ίσως έρθει μια κοιλιά, ίσως απ' την άλλη το σερί να συνεχιστεί. Αυτό όμως που μπορούμε να σημειώσουμε είναι πως με τα βαθμολογικά δεδομένα ο Απόλλωνας χτίζει διαφορά η οποία του δίνει σημαντικό προβάδισμα, ψυχολογία αλλά και πολυτέλεια για γκέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση