ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μακρίδης: Σαν έτοιμος από καιρό

Γυρίζει σελίδα η ομάδα της Λεμεσού με τον Κύπριο τεχνικό στο «πηδάλιο»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ξεκινά επίσημα η εποχή Κωνσταντίνου Μακρίδη στον Απόλλωνα όπως αποκάλυψε (δες ΕΔΩ) στην διάσκεψη τύπου που παραχώρησε στο «Κολόσσι» ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης.

Μετά και το διαζύγιο με τον Νταβιντ Καταλά, η διοίκηση των «κυανόλευκων» δεν άργησε να βρει τον διάδοχο του Ισπανού, ο οποιος να θυμίσουμε αποτέλεσε χθες και επίσημα παρελθόν, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της Λεμεσιανής ομάδας «ζύγισαν» τα δεδομένα που είχαν ενώπιον τους και αποφάσισαν πως δώσουν τα «κλειδιά» στον Κωνσταντίνο Μακρίδη και πλέον οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να εισέλθουν σε μία νέα εποχή.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης έπαιξε και το γεγονός πως ο 40χρονος προπονητής βρίσκεται εδώ και χρόνια στο «Κολόσσι» και γνωρίζει από πρώτο χέρι τον τρόπο λειτουργίας και γενικότερα τη νοοτροπία που ακολουθεί ο σύλλογος της Λεμεσού.

Φυσικά το έργο του Κύπριου τεχνικού δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο καθώς πέραν του γεγονότος πως δεν θα είναι πλέον υπηρεσιακός προπονητής και θα αναλάβει για πρώτη φορά ουσιαστικά την πρώτη ομάδα, ο Απόλλωνας έχει να ανεβεί ένα «βουνό» προκειμένου να μπει σε πρωταγωνιστική τροχιά στο φετινό πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από το «back to back».

Πίστη όμως υπάρχει και ιθύνοντες της ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο Μακρίδης θα καταφέρει με την εργατικότητα και την αφοσίωση του, να ανταποκριθεί επάξια στον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο που του έχει αναθέσει η διοίκηση 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση