ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Mατσίν: Από Τενερίφη έως Αραβική χερσόνησο

Συνεχίζεται η αναμονή για τον Ισπανό προπονητή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ακόμη να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ Απόλλωνα και Πάμπλο Ματσίν, με τις επαφές να είναι σε εξέλιξη. Σημαντικό πάντως είναι να πούμε πως σύμφωνα με αναφορές από το εξωτερικό υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ισπανό από άλλες ομάδες.

Σελίδα που ασχολείται με τα νέα της Τενερίφης αναφέρει πως ο Ίβηρας είναι στη λίστα των υποψηφίων για το σύλλογο της Λα Λίγκα 2, ενώ Ισπανός συνάδελφος λέει πως την περίπτωση του εξετάζουν και ομάδες από τον Αραβική χερσόνησο. 

Αν έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα εννοείται πως θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Αντριάν Γκούλα. Ο Σλοβάκος έστω αν δεν ανακοινώθηκε έπιασε ήδη δουλειά, με στόχο να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν.

Όπως γράψαμε ξανά, προτεραιότητα για ενίσχυση δόθηκε στο κέντρο της άμυνας, με τον Τζουλιέν Σελεστίν να είναι κοντά σε οριστική συμφωνία. Στο προσκήνιο παραμένει και το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος αποτελεί διαφορετική περίπτωση, αφού ο πρώτος είναι αριστεροπόδαρος... και ο δεύτερος δεξιοπόδαρος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση