ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια, Άρης και το γαϊτανάκι για Ρομπέρζ γράφει...

Mήλο της Έριδος ο Γάλλος...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Βαλεντίν Ρομπέρζ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με το μέλλον του στον Απόλλωνα να συνοδεύεται με ερωτηματικό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μένει χωρίς συμβόλαιο και μετά από 8 χρόνια πιθανόν να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Επί του ρεπορτάζ οι πληροφορίες αναφέρουν πως Ρομπέρζ επιθυμεί συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών, ενώ απ’ τον Απόλλωνα είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μονοετές. Στο γαϊτανάκι όμως για τα «μάτια του Γάλλου» υπάρχουν κι άλλες ομάδες.

Ήδη τρεις Κυπριακές ομάδες έχουν κάνει κρούση στον 36χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχοντας Κυπριακό διαβατήριο δεν λαμβάνει θέση στον κατάλογο Α ξένων – κοινοτικών, ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που αξιολογούν την περίπτωση του.

Μεταξύ αυτών ο Άρης, στο οποίο φαίνεται να έχει προταθεί ο Γάλλος αμυντικός (δες εδώ), ενώ το όνομα του ακούγεται και στο «Ηλίας Πούλλος» για λογαριασμό της Ομόνοιας. Απ’ τη μια ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γάλλο, γνωρίζει από πρώτο χέρι την αξία του και θεωρεί πως έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει, όμως απ’ την άλλη στη συζήτηση μπαίνει η ηλικία του αλλά και το γεγονός πως αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό έχει η ομάδα και μάλιστα πρόκειται για παίκτη στον οποίο θέλει να χτίσει τα επόμενα αρκετά χρόνια. Αυτός φυσικά είναι ο Νικόλας Παναγιώτου ο οποίος έχει όλα τα προσόντα να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην άμυνα των «πρασίνων» για αρκετά ακόμη χρόνια.

Πάντως το «μπαλάκι» βρίσκεται στα πόδια του Ρομπέρζ, ο οποίος σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Όπως διαμήνυσε προς όλες τις ομάδες, την τελική του απόφαση δεν θα παρθεί άμεσα αλλά θα αξιολογήσει κάθε πρόταση που θα βρεθεί στα χέρια του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση