ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Rheinpark Stadium: Το «κάστρο» της Βαντούζ

Γνωρίζοντας την έδρα του αντιπάλου του Απόλλωνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο στάδιο Ράινπαρκ θα αγωνιστεί απόψε ο Απόλλωνας με αντίπαλο την Βαντούζ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Το Ράινπαρκ είναι το Εθνικό στάδιο του Λίχτενσταϊν, στο οποίο πέραν από την Βαντούζ αγωνίζεται και η εθνική ομάδα.

Τα στάδιο αυτό ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 1998 και το πρώτο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στη Βαντούζ και την μετέπειτα πρωταθλήτρια Γερμανίας Καιζεσλάουντερ. Για την ιστορία η Γερμανική ομάδα κέρδισε με 8-0.

Η χωρητικότητα του σταδίου είναι 5,873 θέσεις ενώ αν βάλουμε μέσα και το τμήμα για τους όρθιους τότε η χωρητικότητα φτάνει στις 7,584 θέσεις. Το 2006 έγιναν κάποιες αναμορφώσεις στο γήπεδο μιας και τα δύο πέταλα απέκτησαν στέγαστρο. Γενικά η όλη δουλειά που έγινε στο στάδιο Ράινπαρκ κόστισε 19 εκατομμύρια φράγκα.

Τα στάδιο Ραίνπαρκ βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ρήνου ο οποίος είναι κοντά στα σύνορα με την Ελβετία. Δεν το λες και γήπεδο στολίδι καθώς δεν έχει την λάμψη άλλων σταδίων, αλλά είναι ένα συμπαθητικό μικρό στάδιο το οποίο στους ομίλους μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι το οποίο δεν γίνεται με κάποια δικά μας στάδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση