ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τρεις μνηστήρες με φαβορί τον Απόλλωνα!

Δυο ομάδες από Κύπρο και μια από Ελλάδα τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μαυρία

Newsroom 24sports

O Χάρης Μαυρίας δικαιούται από τον περασμένο Ιανουάριο να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες για το μέλλον του καθώς το συμβόλαιο με την Ομόνοια ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και όλα δείχνουν ότι ο 27χρονος δεν θα είναι κάτοικος του «Ηλίας Πούλλος» την επόμενη σεζόν.

Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Μαυρίας

Νωρίτετα, ελλαδικό μέσο υποστήριξε ότι ο Απόλλωνας έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον 27χρονο. Ωστόσο, εξ όσων γνωρίζουμε, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός. Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Μαυρία είναι δεδομένο, με τους «κυανόλευκους» να αναζητούν ουσιαστικά τον αντι-Πέδρο θεωρώντας τον Ελλαδίτη ως την ιδανική περίπτωση για τη βασική επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πέρα όμως από τον Απόλλωνα, όπως μαθαίνουμε, για τον Μαυρία υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες δυο ομάδες, την Ανόρθωση και τον Παπανηθαϊκό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον του Απόλλωνα είναι πιο ζεστό από τις άλλες ομάδες, με τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού να παρουσιάζονται ως το φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Μαυρίας βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Ομόνοια στη φετινή σεζόν. Πέρσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν και έδειξε την αξία του και δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλοι μνηστήρες όσο θα πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Το μέλλον του θα είναι πιθανότατα εκτός Ομόνοιας. Όπως προαναφέραμε, ο Απόλλων είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του ωστόσο τίποτα δεν είναι δεδομένο για την ώρα, με τον Ελλαδίτη να εξετάζει όλα τα δεδομένα που έχει ενώπιον του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση