ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρης: «Δεν δώσαμε εντολή σε μεσάζοντα - Ευχόμαστε όπως η ΑΕΚ... »

Η απάντηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στους ισχυρισμούς της ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση-απάντηση του Άρη για το θέμα που προέκυψε με Μιλίσεβιτς και ΑΕΚ. 

Στην ομάδα της Λάρνακας εξετάζεται το γεγονός να κινηθεί νομικά εναντίον του Άρη αναφορικά με την περίπτωση του αμυντικού, αφού ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι διαπραγματεύσιμος και ούτε προς πώληση.

Από πλευράς Άρη τονίζουν ότι πήγαν με την επίσημη οδό για να αποκτήσουν τον παίκτη, έλαβαν αρνητική απάντηση, όμως σε μεταγενέστερο στάδιο πλησίασε την ομάδα της Λεμεσού μεσάζων ο οποίος πρότεινε ότι θα ήταν σε θέση να κάνει δυνατή τη συμφωνία.

Ο Άρης τονίζει στην ανακοίνωση πως ουδέποτε έδωσε εντολή στον μεσάζοντα και ξεκαθάρισε στον ίδιο ότι οι σύλλογοι είχαν άμεση επαφή και ότι η ΑΕΚ είχε δώσει αρνητική απάντηση.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα με την ελπίδα ότι θα διαλευκάνει το θέμα στα μάτια του φίλαθλου κοινού:

Ο Άρης έκανε επίσημες διερευνητικές επαφές με την ΑΕΚ (τόσο με τον αθλητικό διευθυντή όσο και με μέλος του διοικητικού συμβουλίου) σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη και λάβαμε αρνητική απάντηση.

Σε μεταγενέστερο στάδιο μας πλησίασε μεσάζων (και όχι το αντίθετο) ο οποίος πρότεινε ότι θα ήταν σε θέση να κάνει δυνατή τη συμφωνία.

Ο Άρης ουδέποτε έδωσε εντολή στον μεσάζοντα και ξεκαθάρισε στον ίδιο ότι οι σύλλογοι είχαν άμεση επαφή και ότι η ΑΕΚ μας είχε δώσει αρνητική απάντηση.

Δυστυχώς, πολλοί επιβουλεύονται τέτοιες καταστάσεις και χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας μας, ή, των ανθρώπων του συλλόγου επιδιώκοντας οικονομικό όφελος.

Τέλος, ευχόμαστε όπως η ΑΕΚ διατηρήσει το υψηλό επίπεδο δεοντολογίας της σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου τόσο με τον Άρη όσο και με όλους τους άλλους συλλόγους.

Δεν θα επανέλθουμε με περισσότερες ανακοινώσεις αλλά θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό στον κατάλληλο χώρο και χρόνο, διατηρώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ