ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρης: Πρώτος... μέσα στο 2024!

Την καλύτερη συγκομιδή έχει μαζέψει ο περσινός πρωταθλητής... μετά την αλλαγή του έτους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αντίστροφα μετράμε για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος, με την κάθε ομάδα να έχει το δικό της ξεχωριστό στόχο. Εννοείται πως πολλά είναι εκείνα που προκύπτουν με το πέρας του πρώτου μισού κι ενώ το δικό του ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο βαθμολογικός πίνακας που δείχνει τι έκαναν οι ομάδες μας μέσα στο 2024 (μετά την 1η Ιανουαρίου δηλαδή).

Ο κάθε σύλλογος έχει δώσει από δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος μετά και την αλλαγή του έτους, με τον Άρη να κατέχει τη σχετική πρωτιά, καθότι με οκτώ νίκες και δύο ήττες από Δόξα και ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς (24 βαθμούς στο σύνολο) αυτό το διάστημα. 

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ με 23 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ με 21 βαθμούς. Τη χειρότερη συγκομιδή, όσον αφορά τις ομάδες του πρώτου γκρουπ, κατέχει η Ανόρθωση που μάζεψε μόλις 13 βαθμούς.

Συμπερασματικά, ο πιο κάτω πίνακας μας δείχνει πως με τη νέα χρονιά τόσο ο Άρης όσο και η ΑΕΚ έχουν βελτιώσει την αγωνιστική τους εικόνα, βάζοντας πίεση στην κορυφή διεκδικώντας προφανώς το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο πίνακας:

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ