ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άρης: Στο ΓΣΠ... ως πρωταθλητής!

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά για να «κλείσουν» ιδανικά την ονειρική χρονιά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Άρης ταξιδεύει στη Λευκωσία (19:00) για να αντιμετωπίσει σήμερα τον ΑΠΟΕΛ για να «κλείσει» τη ονειρική χρονιά. Πλέον ως πρωταθλητές οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλουν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Υπο άλλες συνθήκες σήμερα θα μιλούσαμε για τον αγώνα της χρονιάς, για τον «τελικό» που θα έκρινε τον πρωταθλητή. Όμως η «ελαφρά ταξιαρχία» εξασφάλισε το πρωτάθλημα απο την προηγούμενη αγωνιστική με αποτέλεσμα ο σημερινός αγώνας να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο. 

Όλοι στον Άρη ζουν τον «όνειρο» τους που πλέον δεν είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν η πιο σταθερή στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και με ένα απίστευτο 16 αήττητων αγώνων (12 νίκες και 4 ισοπαλίες) έκοψε το νήμα του πρωταθλητή απο την πρότελευταία αγωνιστική. Στην τελευταία «στροφή» έδειξε ότι ήταν η μοναδική ομάδα με αντοχή που συνάμα έπαιξε και το ελκυστικότερο ποδόσφαιρο απο όλους. Με πρωτεργάτη τον Αλεξέι Σπιλέφσκι και τους συνεργάτες του έδειξε σε όλους μας ότι δεν αρκεί μόνο το χρήμα για να φέρουν επιτυχίες. Χρειάζεται αρχικό πλάνο, επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς και άψογη συνεργασιά, ένα συνδυασμό που κατείχει ο Άρης απο την αρχής της φετινής προετοιμασίας.

Tώρα όσο αφορά τη φιέστα που θα πραγματοποιηθεί αύριο απο τις 17:00 με τους φίλους του Άρη να ανυπομονούν να ζήσουν τις ανεπανάληπτες αυτές στιγμές .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ