ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άρης: Ζητείται... αντίδραση

Οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη για την ομάδα του Σπιλέφσκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν κάποιος έλεγε πως ο περσινός Άρης δεν θα τερματίσει στις πρώτες τρεις θέσεις πριν από 4 μήνες θα τον βγάζαμε τρελό. Ωστόσο, η πορεία που όλοι περιμέναμε από την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά και την Ευρωπαϊκή έξοδο δεν ήρθε...  ποτέ!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν ένα από τα φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος, για το back to back αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, καθώς φαίνεται ότι έμεινε από δυνάμεις. Κάποιος ίσως χρεώσει αυτή την πορεία στην φυγή του Μπαμπίκα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αφού οι μονάδες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Άρης τις ζηλέυουν αρκετοί.

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα της Λεμεσού κοντράρεται με την Πάφο και αν χάσει χάνει και την 4η θέση. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να κρατηθεί σε τροχιά Ευρώπης, αφού έστω και αν δεν κατακτήσει την 3η αν έχει την 4η βγαίνει Ευρώπη, αν η Ομόνοια πάρει το κύπελλο.

Ωστόσο να σημειώσουμε πως η τελευταία νίκη της ομάδας του Σπιλέφσκι ήρθε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πίσω στις 10 του Μάρτη. Δηλαδή πάει ένας μήνας και κάτι να «πανηγυρίσει» μία νίκη. Επομένως, αυτό αμέσως δεν επιτρέπει και άλλο αρνητικό αποτέλεσμα για τους πρωταθλητές, έτσι ώστε να βγουν Ευρώπη για τρίτη συναπτή σεζόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ