ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προτάθηκε στον Άρη ο Ρομπέρζ!

Αξιολογείται η περίπτωση του κυπροποιημένου Γάλλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κινήσεις από το πάνω ράφι ετοιμάζεται να κάνει ο πρωταθλητής Άρης με στόχο να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο διπλό ταμπλό Κύπρου και Ευρώπης.

Στα γραφεία της «ελαφράς ταξιαρχίας» φτάνουν καθημερινά αρκετά βιογραφικά ποδοσφαιριστών, τα οποία περνούν από το κόσκινο οι ιθύνοντες της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί στον Άρη είναι και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, περίπτωση του οποίου αξιολογείται. Πρόκειται για ένα πολύπειρο και ποιοτικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει και ένα σημαντικό ατού καθώς μετά την κυπροποίησή του δεν παίρνει στον κατάλογο των κοινοτικών.

Το συμβόλαιο του 36χρονου αμυντικού με τον Απόλλωνα ολοκληρώνεται. Η παρουσία του στο Κολόσσι και τη νέα χρονιά δεν είναι δεδομένη, καθώς υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές όσο αφορά τη χρονική διάρκεια μιας νέας πιθανής συνεργασίας.

Από τη στιγμή που έχει προταθεί στον Άρη ο Ρομπέρζ σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής εξετάζει και άλλες λύσεις για το μέλλον του, πέρα από αυτήν του Απόλλωνα.

Τώρα όσο αφορά τον Άρη, το αν θα υπάρξει κίνηση από τους πρωταθλητές για να τον αποκτήσουν είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ