ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο μπλοκάκι του Άρη ο Κανέ

Εξετάζεται ο 26χρονος μέσος από την «ελαφρά ταξιαρχία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απ' τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει τελειώσει το βάρος σε όλες τις ομάδες πέφτει στον προγραμματισμό και τις μεταγραφές. Ήδη οι πρώτες αποχωρήσεις είναι γεγονός, ενώ η ονοματολογία καλά κρατά. Μια απ' τις περιπτώσεις που βρέθηκε ψηλά στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες είναι αυτή του Μαμαντού Κανέ ο οποίος αγωνιζόταν στην Πάφο με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Το συμβόλαιο των δυο πλευρών προέβλεπε και σχετική ρήτρα με την οποία θα μπορούσε η ομάδα της Πάφου να προχωρήσει στην αγορά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δύσκολα θα συμβεί αυτό. Την ίδια ώρα όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού. 

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα γράφονται σε σημερινά ρεπορτάζ στην Ελλάδα και στο «gazetta.gr», ο Αφρικανός μέσος έχει ενημερώσει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «γαλάζιους».

Παρόλα αυτά, στο παιχνίδι για τον ανασταλτικό μέσο απ' την Γουϊνέα είναι και ο Άρης. Το όνομα του κυκλοφορά στα γραφεία της «ελαφράς ταξιαρχίας» και δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του. Ο Κανέ έχει τα στοιχεία που αρμόζουν στο πλάνο της ομάδας της Λεμεσού, με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να θέλει να ενισχύσει τον Άρη με παίκτη στο χώρο του κέντρου, τον οποίο θα χαρακτηρίζει η ταχύτητα, τα πολλά τρεξίματα, ικανό να λειτουργήσει άψογα στη μετάβαση τόσο από άμυνα στην επίθεση, όσο και απ' την επίθεση στην άμυνα. 

Εκ των πραγμάτων ο Κανέ μοιάζει ως μια ιδανική περίπτωση για τον Άρη και στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν η ομάδα της Λεμεσού θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση