ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δόξα: Oλοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου

Οι δηλώσεις που ξεχώρισαν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Δόξας Κατωκοπιάς. Μεταξύ άλλων το παρών του έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, Προέδροι ομάδων πρώτης κατηγορίας, όπως κι ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Μεταξύ άλλων ξεχώρισε η αποκάλυψη του Προέδρου της Δόξας, Κώστα Χριστοδούλου, σχετικά με το ότι Αθλητικό Κέντρο της Δόξας θα ονομαστεί «Νίκος Αναστασιάδης». Πρόσθεσε επίσης ότι η ανέγερση του γηπέδου στην Περιστερώνα είναι «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη, όπου ξεχώρισε η απάντηση του για την απόφαση του προέδρους της Δόξας να δώσει το όνομα του στο προπονητικό της ομάδας του.

«Ενα αίτημα και ένα όνειρο να πραγματοποιηθεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες Α’ και Β’ κατηγορίας, ολοκληρώθηκε. Δρατομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ τους αθλητές που έκαναν την Κύπρο περήφανη στους Μεσογειακούς αγώνες.

Το παρόν γήπεδο είναι αντάξιο της ιστορίας του σωματείου. Εξαντλησαμε κάθε προσπάθεια που να επιτρέπει την επιστροφή. Δυστυχώς οι τουρκικοί σχεδιασμοί δεν το επέτρεψαν. Χαίρομαι γιατί η δημοσιοποιηση των πρακτικών μας επιβεβαιώνει πως δεν ήμασταν εμείς που αποχρησαμε από το τραπέζι των συζητήσεων.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έκανε μία παύση και συνέχισε με τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον φίλο πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Χριστοδούλου, τον Πρόεδρο της Κατωκοπιας, Νίκο, αλλά και όλους στο συμβούλιο που εργάστηκαν ασταμάτητα γι αυτό το έργο.
Δόξα στο όνομα, Δόξα και στις ενέργειες. Να συγχαρώ και τον πρόεδρο της Περιστερώνας που φιλοξενεί τους γείτονες με τόσο ζήλο και όταν θα επιστρέψει η Δόξα στην Κατωκοπιά, το γήπεδο θα μείνει εδώ.

Υπερβολή να δοθεί το όνομα μου στο αθλητικό κέντρο. Δεν χρειάζεται στους εν ζωή να δίνονται τέτοιες τιμές. Και να πω σε αυτό το σημείο πως ο παππούς μου έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 108 χρόνων».

Η ονομασία του γηπέδου θα είναι «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης», θα βρίσκεται στην Περιστερώνα και η χωρητικότητα του θα φτάνει τις 3.500 θέσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ