ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιχείρηση άρσης του αδιεξόδου

Οι ιθύνοντες της ΚΟΠ θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες για να ανασταλεί η αποχή των διαιτητών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον αέρα συνεχίζει να βρίσκεται η διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μετά την απόφαση των διαιτητών κατηγορίας Elite να απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι νεωτέρας.

Η εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της μητέρας του διαιτητή Μενέλαου Αντωνίου αλλά και η μη εξιχνίαση προηγούμενων επιθέσεων οδήγησε τους διαιτητές σε αυτήν την απόφαση, με τους ρεφ να ζητούν από την ΚΟΠ και την πολιτεία να λάβουν δραστικά μέτρα, έτσι ώστε να προστατευθούν αυτοί και οι οικογένειές τους.

Οι ιθύνοντες της ΚΟΠ θα προχωρήσουν σε όλες τις δέουσες ενέργειες για να αρθεί το συντομότερο δυνατό το αδιέξοδο, προκειμένου να μην επηρεαστεί η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα προχωρήσουν άμεσα σε συνάντηση με τους διαιτητές, αλλά και με αρμόδιες αρχές του Κράτους, για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των διαιτητών, με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα και τις υποχρεώσεις τους.

Η κατάσταση παραμένει ρευστή όμως οι αρμόδιοι της ΚΟΠ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να επιλυθεί το θέμα και να πάρουν οι διαιτητές όλες τις εξασφαλίσεις που ζητούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση